AIRCO'S

Hoogwaardige airconditioningsystemen voor een comfortabel binnenklimaat met verkoeling- en verwarmingsfuncties.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE AIRCO'S?
Ben jij opzoek naar een nieuw airconditioningsysteem voor je woning? Onze airconditioningsystemen bieden diverse voordelen. 

Geniet van een aangename temperatuur, zelfs tijdens de warmste zomerdagen en de koudste winters, want je kan ook je huis verwarmen met onze aircos. Ze zijn energiezuinig en dragen bij aan lagere energiekosten en ze verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis door filtering van stof, pollen en andere verontreinigingen.
 

Variatie in modellen en kleuren

Wij bieden diverse modellen airconditioners die passen bij jouw specifieke behoeften en ruimte.

 

Stil en efficiënt

Onze airconditioners zijn stil in gebruik en bieden efficiënte koeling zonder overmatig geluid.

 

Optimale koeling en verwarming

Onze airco's zijn zeer efficiënte warmtepompen. Verwarm je woning tijdens koude dagen en verkoel je woning tijdens warme dagen.

 

Energiezuinig

Onze systemen zijn energiezuinig en dragen bij aan lagere energiekosten.

 

Luchtkwaliteit

Verbeter de luchtkwaliteit binnenshuis door filtering van stof, pollen en andere verontreinigingen.

EEN AIRCO LATEN INSTALLEREN?
Benieuwd naar de mogelijkheden van een airconditioningsysteem voor jouw woning? Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw airconditioningsysteem. We adviseren je graag over de beste locatie en configuratie voor optimaal comfort.
Een airconditioningsysteem is een apparaat dat de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte regelt door warmte uit de lucht te onttrekken en te vervangen door koele lucht. Dit gebeurt via een koelproces met behulp van een koelmiddel. Dit koelproces kan ook omgekeerd worden, waardoor een airconditioningsysteem ook efficiënt gebruikt kan worden als elektrische verwarming.
Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen, waaronder split-unit airco's, multi-split systemen, draagbare airco's en centrale airconditioningssystemen voor grotere gebouwen. Wij leveren split-units.
Een airconditioningsysteem is ideaal als je wilt genieten van een comfortabele temperatuur tijdens warme zomerdagen en koude winterdagen en betere controle wilt over de luchtvochtigheid in huis.
Moderne airconditioningsystemen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Let op het energielabel bij de aankoop van een airconditioner voor een efficiënter energieverbruik.
Het is aan te raden om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren aan je airconditioningsysteem om de prestaties te behouden en eventuele problemen vroegtijdig te detecteren. We doen je graag een aanbod voor een service en onderhoudscontract, zodat je zeker weet dat je installatie optimaal blijft functioneren.
Sommige airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen, waardoor ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Al onze airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn in feite lucht lucht warmtepompen.
Onze ervaren installateurs zorgen voor een professionele installatie van het airconditioningsysteem, inclusief het plaatsen van binnen- en buitenunits en het afstellen van de instellingen.
Helaas is er voor consumenten geen subsidie beschikbaar voor een lucht lucht warmtepomp ofwel airco die kan verkoelen en verwarmen. Enkel zakelijke afnemers kunnen onder bepaalde voorwaarden rekenen op een subsidie.
VRAGEN OF EEN GRATIS AIRCO OFFERTE?
Vul je gegevens in en wij bellen je snel terug!