BOILERS

Betrouwbare boilers voor de productie van warm water in jouw woning. Ontdek de voordelen van elektrisch verwarmd water.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE BOILERS?
Onze boilers bieden diverse voordelen. We kunnen ze installeren op de verschillende punten waar warmwater is gewenst. Daardoor leveren ze direct warm water waar het nodig is. Ze leveren snel en efficiënt warm water op de gewenste temperatuur, waardoor je direct kunt genieten van comfort en gemak. Onze boilers zijn van gerenommeerde merken en staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur.
 

Ruime keuze

Wij bieden boilers in verschillende capaciteiten en modellen, geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens. Zo kan je voor in je keuken of bijkeuken een close-in boiler in een kastje krijgen of voor het douchen en je bad een grote boiler op zolder of in een andere technische ruimte.

 

Snel warm water

Onze boilers zorgen voor direct beschikbaar warm water voor keuken, badkamer en andere toepassingen.

 

Efficiënt en energiezuinig

Onze moderne boilers leveren snel en efficiënt warm water op de gewenste temperatuur, waardoor je direct kunt genieten van comfort en gemak. Ze zijn ook erg energiezuinig.

 

Betrouwbaar

Onze boilers zijn van gerenommeerde merken en staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur.

 

Duurzaam

Door je warmwater elektrisch te verwarmen, ben je niet meer afhankelijk van gas voor je warmwater. Daardoor zijn onze boilers duurzaam en helpen je besparen op energiekosten.

EEN BOILER LATEN INSTALLEREN?
Benieuwd naar de mogelijkheden van een boiler voor jouw woning? Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw boiler. We adviseren je graag over de beste keuze en configuratie voor optimaal gebruiksgemak en efficiëntie. Wij helpen je graag met het realiseren van een betrouwbare warmwateroplossing met een boiler van Odding Installatietechniek!
Een boiler is een apparaat dat water met elektriciteit opwarmt en opslaat voor gebruik in huishoudelijke toepassingen, zoals warm water voor de douche, keuken of verwarmingssysteem. De boiler houdt het water op een constante temperatuur voor direct gebruik.
Er zijn verschillende soorten boilers, waaronder elektrische boilers, gasboilers en warmtepompboilers. De keuze hangt af van de beschikbare energiebron en de warmwaterbehoefte van het huishouden. Wij leveren uitsluitend elektrische boilers.
De capaciteit van een boiler wordt bepaald door het aantal personen in het huishouden en het verwachte warmwaterverbruik. Onze specialisten zullen je helpen met advies voor de juiste capaciteit.
De levensduur van een boiler kan variëren, maar goed onderhoud kan de levensduur verlengen tot wel 10 tot 15 jaar.
Onze ervaren installateurs zorgen voor een professionele installatie van de boiler, inclusief aansluiting op het water- en elektriciteitsnetwerk.
Moderne boilers zijn energiezuinig, vooral elektrische boilers met energiebesparende functies zoals thermostaten en isolatie.
Nee, helaas is er geen subsidie voor de aanschaf van een boiler.
Ja, een boiler kan worden gecombineerd met zonnepanelen om het water te verwarmen met behulp van duurzame zonne-energie. Dit is één van de manieren om je gasrekening te verlagen.
VRAGEN OF EEN GRATIS BOILER OFFERTE?
Vul je gegevens in en wij bellen je snel terug!