LAADPALEN

Hoogwaardige laadpaal voor je elektrische auto? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het installeren van een slimme laadpaal.

WAAROM ONZE SLIMME LAADPALEN?
Onze laadpalen bieden diverse voordelen. Onze laadpalen zijn ontworpen voor snel en efficiënt laden van elektrische voertuigen, waardoor je altijd klaar bent voor vertrek. Onze laadpalen zijn slimme laadpalen. Dit wil zeggen dat ze ingesteld kunnen worden om uitsluitend te laden als je zelf zonnestroom opwekt via je zonnepanelen of om stroom vanuit je thuisaccu te gebruiken.

Je kan je slimme laadpaal ook instellen om pas stroom van het net te gebruiken als de stroomprijs laag is, waardoor je maximaal kostenefficiënt aan het laden bent. Onze laadpalen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn geschikt voor thuisgebruik.
 

Snel opladen

Onze laadpalen bieden snel opladen voor jouw elektrische voertuig, waardoor je snel weer op weg kunt.

 

Veiligheid

Onze laadpalen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en beschikken over beveiligingsfuncties om jouw voertuig en woning te beschermen.

 

Slimme functies

Je kan de laadpaal slim instellen, zodat deze bijvoorbeeld enkel zonnestroom gebruikt van je zonnepanelen of thuisaccu, of stroom gebruikt wanneer de stroomprijs het laagst is.

 

Kostenbesparing

Door thuis op te laden met een laadpaal vermijd je de kosten van openbare laadstations en tankstations.

 

Je eigen laadpaal APP

Onze slimme laadpalen zijn te managen via een eigen smartphone APP, waardoor je het laadproces kunt volgen, plannen en optimaliseren.

EEN LAADPAAL LATEN INSTALLEREN?
Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw laadpaal. We adviseren je graag over de beste locatie en configuratie voor optimaal gebruiksgemak.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal voor jouw elektrische voertuig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen je graag met het realiseren van een efficiënt laadpunt bij jou thuis!
Een laadpaal is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen waarmee je de accu van je auto kunt opladen via elektriciteit.
Het hebben van een laadpaal thuis biedt gemak en flexibiliteit bij het opladen van je elektrische auto. Het is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden voor dagelijks gebruiksgemak en voor lagere kosten van je elektriciteit voor je auto.
De laadsnelheid hangt af van het type laadpaal en je auto. Een standaard laadpaal kan een elektrische auto in enkele uren volledig opladen, terwijl snelladers op de snelweg dit veel sneller kunnen doen.
Ja, onze laadpalen zijn veilig en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze hebben ingebouwde beveiligingsfuncties om overbelasting en andere risico's te voorkomen.
Ja, het is mogelijk om een laadpaal te installeren in de parkeergarage van een appartementencomplex. Neem contact op met de vereniging van eigenaren (VvE) voor toestemming en het regelen van de installatie.
Ja, onze laadpalen kunnen worden gedeeld met andere elektrische voertuiggebruikers. Zo kan je vrienden of familie gratis laten laden aan je laadpaal en voor anderen kan je een kWh tarief vragen als ze laden aan jouw laadpaal. Zo kan je geld verdienen aan je laadpaal. Uiteraard is het aan jou zelf om te bepalen of je derden wil laten laden aan jouw laadpaal of niet.
Een slimme laadpaal biedt extra functionaliteit, zoals het plannen van laadtijden en het monitoren van het energieverbruik. Het is handig als je het laadproces en je laadkosten wilt optimaliseren.
VRAGEN OF EEN GRATIS LAADPAAL OFFERTE?
Vul je gegevens in en wij bellen je snel terug!