ZONNEPANELEN

Opzoek naar hoogwaardige zonnepanelen voor jouw woning of bedrijf? Hier vind je de beste oplossingen voor duurzame energie.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE ZONNEPANELEN?
Onze zonnepanelen zijn van topkwaliteit en zorgen voor een efficiënte omzetting van zonlicht in elektriciteit. Met onze expertise helpen we je bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem dat past bij jouw specifieke situatie en behoeften.
 

Hoog energieopbrengst

Onze zonnepanelen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, wat betekent dat ze een hoge energieopbrengst bieden en efficiënter zijn dan oudere zonnepanelen. Dit betekent dat je meer energie kunt opwekken met minder panelen, waardoor je geld bespaart op je investering en meer energie kan opwekken per m2.

 

Snelle terugverdientijd

Wat onze Full Black Zonnepanelen werkelijk opmerkelijk maakt, is de snelle terugverdientijd. Investeerders zien snel rendement dankzij de superieure energieproductie van dit paneel.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Ongeacht de weersomstandigheden staan de zonnepanelen sterk. Ze zijn uitgebreid getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zo weet je dat onze zonnepanelen een betrouwbare lange termijn energiebron voor je huis is.

 

Aantrekkelijk aanzicht

Naast technologische voordelen zijn onze zonnepanelen ook een visueel genot. De zwarte afwerking geeft niet alleen een moderne uitstraling aan uw dak maar integreert ook naadloos met verschillende architecturale stijlen.

 

Milieuvriendelijk

Onze zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke energiebron en dragen bij aan een schonere, groenere wereld. Door te kiezen voor onze zonnepanelen, kan je je ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

PROFESSIONELE INSTALLATIE EN SERVICE
Naast hoogwaardige producten verzorgen wij ook de vakkundige installatie van jouw zonnepanelen. Onze installateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een probleemloze plaatsing, zodat je direct kunt profiteren van zonne-energie.
Zonnepanelen zijn apparaten die zonlicht omzetten in elektriciteit via fotovoltaïsche cellen. Deze cellen produceren gelijkstroom (DC), die vervolgens wordt omgezet door een omvormer in wisselstroom (AC) voor gebruik in huis.
Zonnepanelen zijn geschikt voor de meeste woningen, zolang er voldoende ruimte is op het dak dat goed op de zon is gericht. Een dak op het zuiden is ideaal, maar oost- en westgerichte daken kunnen ook werken.
Ja, wij leveren de complete zonnepanelen installatie inclusief bijbehorende omvormer.
Ja, wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen installatie op de meterkast is aangesloten.
Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken (ongeveer twee keer per jaar) en inspecties zijn meestal voldoende om optimale prestaties te garanderen.
De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van 25 jaar of langer. De productgarantie varieert meestal tussen de 10 en 25 jaar, afhankelijk van het merk.
De besparingen hangen af van de grootte van het zonnepanelensysteem en je energieverbruik. Over het algemeen kun je tot wel 50-70% van je energierekening besparen met zonnepanelen. Bij het uitbrengen van onze offerte kunnen we precies berekenen hoeveel kWh je zonnepanelen installatie gemiddeld per jaar gaat opbrengen aan energie.
Nee, echter de BTW op zonnepanelen is sinds 01-01-2023 omlaag gebracht van 21% naar 0%. Je betaald dus geen BTW voor zonnepanelen op of bij je woning. Voor meer informatie, zie deze pagina op de website van de belastingdienst.
De installatietijd hangt af van de grootte van het systeem, maar meestal duurt het één dag om zonnepanelen bij je thuis te installeren.
Ja, zonnepanelen kunnen ook op platte daken worden geïnstalleerd met behulp van montagesystemen die de panelen in een optimale hoek positioneren. Op een plat dak kunnen we de oriëntatie ook bepalen en kunnen we de panelen zuid (voor maximaal rendement) of oost/west (voor maximale totale opbrengst en 's morgens en 's middags) leggen.
Zonnepanelen hebben meestal een productgarantie van 10-25 jaar, afhankelijk van de fabrikant. De garantie dekt defecten en vermogensafname van de panelen. We vermelden de garantieduur duidelijk op de offerte.
Het is vaak mogelijk om een zonnepanelensysteem uit te breiden door extra panelen toe te voegen, afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak en de capaciteit van de omvormer.
VRAGEN OF EEN GRATIS ZONNEPANELEN OFFERTE?
Vul je gegevens in en wij bellen je snel terug!