CV-Ketels

De beste CV-ketels voor efficiënte verwarming van jouw woning. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw verwarmingsbehoeften.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE CV-KETELS?
Geniet van een aangename en gelijkmatige verwarming in huis met onze hoogwaardige CV-ketels. Onze CV-ketels bieden diverse voordelen. Ze zijn van gerenommeerde merken en staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Daarnaast zijn ze energiezuinig en helpen je besparen op energiekosten. Ze werken ook zeer goed samen met hybride warmtepompen.
 

Verschillende capaciteiten

Wij bieden CV-ketels in verschillende capaciteiten, geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens.

 

Betrouwbaarheid

Onze CV-ketels zijn van gerenommeerde merken en staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur.

 

Energie-efficiëntie

Onze CV-ketels zijn erg efficiënt en zeer zuinig. Ze helpen je om aanzienlijk te besparen op je gaskosten in vergelijking met je oude CV-ketel.

 

Comfort

Geniet van een aangename en gelijkmatige verwarming in huis met onze hoogwaardige CV-ketels.

 

Geschikt voor hybride warmtepompen

Onze CV-ketels zijn geschikt voor gebruik met een hybride warmtepomp. Zo weet je zeker dat jouw CV-ketel klaar is voor gebruik samen met een warmtepomp.

 

Geschikt voor bijmenging van waterstof (H2)

De overheid gaat in de komende jaren tot wel 20% waterstof toevoegen aan ons aardgas, zodat ons gas steeds groener is. Het is belangrijk dat je CV-ketel geschikt is voor het branden van 20% waterstof op 80% aardgas. Onze CV-ktels zijn daarvoor geschikt.

EEN CV-KETEL LATEN INSTALLEREN?
Benieuwd naar de mogelijkheden van een CV-ketel voor jouw woning? Wij helpen je graag met het realiseren van een efficiënte en comfortabele verwarmingsoplossing. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw CV-ketel. We adviseren je graag over de beste keuze en configuratie voor optimaal comfort en efficiëntie.
Een CV-ketel, ook wel centrale verwarmingsketel genoemd, verwarmt water dat vervolgens via radiatoren, vloerverwarming of warmwaterleidingen warmte afgeeft aan de ruimte. Dit gebeurt via verbranding van gas of olie.
Er zijn verschillende soorten CV-ketels, waaronder conventionele (VR) ketels, hoogrendements (HR) ketels, combiketels voor verwarming en warm water, en systeemketels voor verwarming in combinatie met een externe boiler.
Een hybride ready CV-ketel is een type verwarmingsketel dat geschikt is om in de toekomst te worden gecombineerd met een warmtepomp, waardoor een hybride verwarmingssysteem ontstaat. Al onze CV-ketels zijn hybride ready.
De keuze van een CV-ketel hangt af van factoren zoals het benodigde vermogen, de capaciteit voor warm water, het energielabel en het type verwarmingssysteem in jouw woning. Wij geven je graag een passend advies voor de beste CV-ketel in jouw specifieke situatie.
Een VR-ketel (verbeterd rendement) heeft een lager rendement dan een HR-ketel (hoog rendement). Een HR-ketel gebruikt de warmte van de rookgassen beter waardoor er minder energie verloren gaat.
Het wordt aanbevolen om een CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden door een erkend installateur. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor een veilige en efficiënte werking. We bieden je graag een service en onderhoudscontract aan, zodat je er zeker van bent dat je CV-ketel optimaal blijft werken.
Nee, er zijn geen subsidies voor de aanschaf van CV-ketels.
De levensduur van een CV-ketel kan variëren, maar gemiddeld gaat een goed onderhouden CV-ketel 12 tot 15 jaar mee.
Mogelijke storingen bij een CV-ketel zijn onder andere drukverlies, lekkages, storingen in de ontsteking of problemen met de warmwater- of verwarmingscircuits. Ervaar jij storingen met jouw CV-ketel? Neem dan contact met ons op.
VRAGEN OF EEN GRATIS CV-KETEL OFFERTE?
Vul je gegevens in en wij bellen je snel terug!