Erik ter Berg
     

Vakman!

Yvonne van Ewijk
     

Wij zijn erg tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Snelle levertijd en de jongens verstaan hun vak, zeer netjes gelegd.

Jan Bakker
     

Na een offerte en gesprek thuis konden ze de panelen al binnen 3 weken plaatsen, top. Zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen en de werking ervan!

Dinie Dijk
     

Afgelopen maand onze woning verder verduurzaamd door uitbreiding van het aantal zonnepanelen. Op het dak van de garage, vanaf de weg nauwelijks zichtbaar, hebben de jongens vlot en vakkundig 8 extra panelen aangebracht. Super snelle levering en plaatsing! Top! Zeer tevreden!

Frank P
     

Zonnepanelen laten plaatsen op ons dak. Erg blij met de communicatie, goede prijs-kwaliteit en het netjes werken. Eigenaren zijn vriendelijk en leveren daarnaast ook goed werk. O.a. bekabeling is zo netjes mogelijk en zo veel mogelijk uit het zicht verwerkt.

Rene Emmink
     

Super tevreden, een echte aanrader, zonnepanelen snel geleverd en binnen een dag perfect geplaatst. Goede prijs-kwaliteit. Leuk vakkundig team wat meedenkt in mogelijkheden. B&B Tussen Vecht en Veer is weer een stap verder in verduurzaming.

Erwin O
     

Goede kwaliteit geleverd

Marjolein Roelfsema
     

Erg blij met de 12 zonnepanelen! Rikus neemt alle tijd om te kijken of de plek geschikt is, denkt in oplossingen en niet in problemen! Klantvriendelijk, goed bereikbaar per mail/app voor vragen, ook na installatie. Alles keurig in één dag geïnstalleerd! Erg vriendelijke mensen. We kunnen ze van harte aanbevelen!

GW
     

Ik was op zoek naar een partij die op korte termijn zonnepanelen kon installeren: bij dit bedrijf had ik ze binnen een maand op het dak liggen. Goed contact en prima service. Aanrader!

Albert Jan Rosink
     

Snel geleverd en netjes geïnstalleerd. Tot nu toe zeer tevreden. Wij wachten wel op de zon.

Bert Bouwman
     

Heel tevreden over alles, korte communicatie lijnen. Goede en snelle service. Installatie van de panelen binnen 3 uur. Alles netjes afgehandeld en geen rommel achter gelaten. Perfect, zeer tevreden. Aanrader !!

Karsten Roelfsema
     

De jongens hebben ons heel snel en vaardig geholpen! We zijn er heel blij mee!

Benno W
     

Uitstekende service. vakkundig, netjes en duidelijke communicatie. vriendelijk en snel. echt een aanrader !

Yilmaz Ozdemir
     

Deze toppers werken snel, effectief, en netjes. Denken graag met u mee. Zeker een aanrader!

BB
     

Komt afspraken na en levert goed en strak werk.

Erik ter Burg
     

Keurig werk en nette kerels!

Nick Scholten
     

Nette kerels, vakkundig en een gezellige club om aan het werk te hebben.

Alexander Datema
     

Super bedankt Zeer snel en netjes geregeld

Hilde
     

Alles (elektriciteit en toilet)vakkundig gedaan en werkt uitstekend Ik zal Odding techniek beslist aanbevelen bij derden

Wilko van Faassen
     

Duidelijke communicatie en zonnepanelen snel gemonteerd.

Martijn Meefout
     

Vakkundig en zorgvuldig hebben de mannen mijn zonnepanelen geïnstalleerd. De ploeg is goed op elkaar ingespeeld en gaat efficiënt en veilig te werk. Ze houden je gedurende het proces op de hoogte, stellen op het juiste moment vragen over voorkeuren en gaan pas weg als alles opgeruimd is en werkt👌

Harrold Ordelman
     

De heren hebben in opdracht van een ander bedrijf 12 zonnepanelen op 4 verschillende dakvlakken op ons huis geïnstalleerd. De installatie is vakkundig, oplossing gericht en netjes uitgevoerd. Prettig contact en goede uitleg over de werkzaamheden en werking van het systeem. Aanrader om deze mensen in te schakelen om zonnepanelen te laten installeren!

KLANTREVIEWS
5 VAN 5 STERREN
Wilt u nog meer ervaringen zien van anderen over Odding Installatietechniek? Of wil je zelf een review achterlaten?
Jouw mening telt!